A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 239

Cooley Horsfall Architecture

Rear Extension

Rear Extension, Frome, Somerset

Construction is nearly complete on this rear extension to a terraced property in Frome.

The brief for this project was to extend the living spaces and create a kitchen/dining area whilst improving the link with the garden.

We have created a 20sq m space, with vaulted ceilings and glazed gable end opening out onto the garden. An important aspect of the design was to maintain a visual link with the garden from the existing dining room, whilst also spanning across the entire width of the garden in order to provide sufficient internal space. We have angled the rear wall to maximise the natural light to the two retained windows.

We eagerly await photographs of the building, once the finishing touches have been completed.